25 окт. 2023 г., 22:54

Тъга и мечти 

  Поэзия » Любовная
367 0 0

Мила моя, пак те няма! Липсваш ми!

Цяла вечер ме връхлитат спомени,

…Как ме галиш с нежните ръце…                                                                          

и … полудявам от твоето докосване…

 

Чувствам, че съм аз благословен -

единствено когато си със мен,

и мога пак тъгата ти да залича,

на тебe щастие да донеса.

 

Нека заедно по пътя да вървим

мечтите наши да осъществим.

И винаги за теб да бъдат във нощта,

най – нежната милувка и целувка

                                     ….. които мога аз да ти даря.

© Иван Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??