Мила моя, пак те няма! Липсваш ми!
Цяла вечер ме връхлитат спомени,
…Как ме галиш с нежните ръце…
и … полудявам от твоето докосване…
Чувствам, че съм аз благословен -
единствено когато си със мен,
и мога пак тъгата ти да залича,
на тебe щастие да донеса.
Нека заедно по пътя да вървим
мечтите наши да осъществим.
И винаги за теб да бъдат във нощта,
най – нежната милувка и целувка
….. които мога аз да ти даря.
© Иван Андреев Всички права запазени