16 июл. 2009 г., 15:04

Тъгата тука спи 

  Поэзия » Другая
396 0 7

Парче земя.
(Покрито с мрамор)
Дърво с бодливи клони.
(Върху ствола - стих)
Замръзнали цветя.
(Лилаво-сивкави).
Зелена пейка с мъх.
(При сядане пропада)
Горяща свещ.
(от ароматните)
Ята от гарги.
Смели катерици.
Вятър.
Кал.
Гробари.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??