10 апр. 2014 г., 11:08

Тъжна раздяла 

  Поэзия » Любовная
365 0 2

Ден след ден

Животът си минава;

И започнахме със теб...

Животът да ни отчуждава!

Станали сме други хора...

Криви, леви даже зли.

Злобата ни се разрасна,

във ненавист чак дори.

Но защо това се случи,

как при нас се то яви.

И защо със тебе двама

страшно то ни раздели.

Ден след ден 

Животът си минава...

Няма радост, нито смях...!

Само погледи коварни

споделяме си в този час.

Аз ли,Ти ли, не разбрахме,

кой виновен е и как...!

Но със тебе разрушихме

всички радости за НАС!

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наистина вярна констатация...И въпреки всичко продължаваме да го правим!!!
  • Така е, за всичко сме си виновни само хората,както мислим,така и живеем!
Предложения
: ??:??