12 дек. 2009 г., 01:53

Тъжна Самодива 

  Поэзия » Любовная
609 0 0

Тъжна Самодива

Слях се с вечността - отвътре съм нежива
и цялата обвита в тъжна празнина -
не дишам, аз съм тъжна самодива
и не чувствам вече топлина...

Твоите прегръдки все още ме измъчват,
сякаш в безумна магия са ме оковали,
а целувките ти - по устните ми неизтрити,
ме болят, но най болят ме в сърцето...

Твоите ръце  не ще ме вече галят
и не ще те има тази вечер, нито утре в деня ми...
Тези тъжни спомени още силно ме изгарят
и разкъсват ме отвътре, даже и в съня ми...

И всеки миг ще ми напомня
колко те обичам само, 
мой художнико неверен, 
с още много тъжни самодиви...

© Надя Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??