17 окт. 2020 г., 05:45

Тъжно е 

  Поэзия
320 1 4

Мухълът мирише странно...

небето облаци крои!

вятърът, бронхит го хвана

не вярва никой вече, във падащи звезди.

 

Ръцете с кремъка се борят,

да създаде искри, искри 

а от тях да пламне огън

огънят на нашите мечти.

 

Сърцето тръпне в изнемога

очите  във сълзи блестят

ръцете скръстени в молитва

за народа наш тъжат.

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??