16 нояб. 2008 г., 21:05

Тъжно е...! 

  Поэзия » Любовная
672 0 2

Тъжно е...!

Тъжно е, теб те няма!                                                                                                                       Тъжно е, не си до мен,                                                                                                                      тъжно е, че слънцето навън печее                                                                                                  тъжно е, че плача като мъничко дете!                                               

Всеки ден започва с мъката в сърцето,                                                                                        тъжно е, но теб те няма,                                                                                                                  само споменът таи се в болната душа,                                                                                        етое пак умира мъничка сълза!

Тъжно е, къде си... искам те до мен,                                                                                              пак с усмивка да посрещнем някой слънчев зимен ден.                                                           Но теб те няма все така, тъжно си остава в моята душа! 

Тъжно е, че дори в съня ми теб те няма,                                                                                    тъжно е, че умира една любов голяма!

© Кирил Киряков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тъжно е когато една любов умира,но ти имай сили да вдигнеш гордо глава и да се усмихнеш на живота,нищо че любовта я няма!
  • Тъжно е...
    Поздрав!
Предложения
: ??:??