Душата ми оголена, готова,
чакаща пристигащия прилив на любов.
Излъган пак, отново за пореден път,
доброто с дяволския рог проби.
Ти ме мами и ме хапа цяла вечер,
но вместо да ме нараниш,
Отвори другата страна ми
и цяла вечност в казана ще скимтиш!
Там е моят рай небесен,
до казана с кървава ръка.
© Лъчезар Андреев Все права защищены