Sep 5, 2009, 2:06 PM

Тъмната страна 

  Poetry » Love
689 0 6

Душата ми оголена, готова,

чакаща пристигащия прилив на любов.

Излъган пак, отново за пореден път,

доброто с дяволския рог проби.

 

Ти ме мами и ме хапа цяла вечер,

но вместо да ме нараниш,

Отвори другата страна ми

и цяла вечност в казана ще скимтиш!

 

Там е моят рай небесен,

до казана с кървава ръка.

© Лъчезар Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??