31 июл. 2008 г., 09:21

Търсене 

  Поэзия » Другая
761 0 7
Тичаме из улици въображаеми,
с надеждата да се намерим.
Гоним се по стълби нескончаеми,
и все не можем да се видим.

Пращаме си нощем мисли тайни,
в отчаян опит да се чуем.
Търсим се в очи на хора странни,
в тях искам да те нарисувам.

Живеем във света си химеричен,
в който през пространствата си шепнем.
Скъпи, не бъди песимистичен,
аз зная, че отново ще се срещнем.

© Стели Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??