парчета
несбъднати пориви...
съградих си
от тях дъждове
и обливам
плътта си
с тъга...
(по паважа
текат
страхове... )
уморено посядам
роялът е празен
изтърбушено зее
мълчи...
и политам над
пустите покриви
тишина недопята
души...
ръцете ни...
сплитат се търсещо
в тъмнината
проблясва
сълза...
нарисувах я днес
по очите си...
(за да скрия
смеха си
в съня...)
08.03.09
Пловдив
© Бехрин Все права защищены
Аплодисменти от мен и от Витания! /помоли ме да ти ги предам, защото не е в сайта /
И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
/пак от двете ни /