27 апр. 2011 г., 09:50

Търси ме 

  Поэзия » Любовная
457 0 1

Ще ме откриеш някога, край тебе стихнала,

прегърнала главата ти във своя скут.

Ще ме откриеш в лятото, поседнала замислено

с очи блуждаещи в избрания от тебе път.

 

Ще ме намериш в мъдростта на утрото,

във силата на всеки твой копнеж.

Ще ме намериш с вечността на времето

във всеки ден и всеки твой стремеж.

 

Ще ме откриеш сгушена във самотата,

с лице, заровено в беззвездното небе.

Ще ме откриеш в мириса на тишината,

шептяща името ми в твоето сърце.

 

Ще ме намериш днес и утре, и завинаги,

във бъдещето ни, останало зад нас,

в душата ти, изваяна в ръцете ми

ще ме намериш ти...

© Свилена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??