Търсех те
Търсех те в изгрева,
ти дойде със залеза
и с белите нощи,
които само наши са.
Търсех те в тишината,
ти дойде с въгленчетата
жарки на думите.
Търсих те разпилан по света,
ти ме събра бездомен
и създаде един нов свят
само за нас двамата.
Търсех те цял живот,
ти дойде и ми даде любовта.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Все права защищены