Dec 11, 2013, 1:50 PM

Търсих те 

  Poetry » Love
556 0 3

Търсех те

Търсех те в изгрева,
ти дойде със залеза
и с белите нощи,
които само наши са.
Търсех те в тишината,
ти дойде с въгленчетата
жарки на думите.
Търсих те разпилан по света,
ти ме събра бездомен 
и създаде един нов свят
само за нас двамата.
Търсех те цял живот,
ти дойде и ми даде любовта.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn) 

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??