Трудна прегръдка.
Тъгата тъче некролози.
Тихо изстрелва
Торпедната есен сълзи.
Трепетно чакаш
Тя да поиска отсрочка.
Тигрова милост!
Трицветен, дъхът ти пълзи.
Той приближава.
Танцът с копита и саби.
Тайна надежда!
Твоята падна от страх.
Тичам към себе си.
Твърдост градя, но със слабост.
Трети тризъбец!
Тик на Смъртта... Оживях!
© Мария Панайотова Все права защищены
Изпращам ти неделни усмивки!