11 авг. 2006 г., 00:04

Уау 

  Поэзия
671 0 2

 

Уау, по дяволите се не пращай,

С писане не се захващай,

Щото истинско то не е...

 

Щом Гарбовски коментира,

няма вече никой мира.

Безподобен – уау – подобен,

Саркастичен, ироничен,

Но безкрайно симпатичен –

Той критик е прозаичен,

Това за всеки е полезно –

Щото смешното открива,

Весело си коментира,

Ум блестящ той демонстрира,

А таланта свой презира...

 

© Яснимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??