Помниш ли ме? Аз съм.
Аз съм онази, на която ù отне всичко,
онази, която ти уби.
Убиец си, не го отричай.
Уби ме, когато уби мечтите ми.
Помниш ли ме? Аз съм.
Аз съм онази, която те обичаше,
онази, която ти уби.
Убиец си, не го отричай.
Уби ме, когато уби любовта.
Помниш ли ме? Аз съм.
Аз съм онази, която те разсмиваше,
онази, която ти уби.
Убиец си, не го отричай.
Уби ме, когато уби смеха ми и текнаха сълзи.
Помниш ли ме, аз съм.
Аз съм онази, която плачеше,
онази, която ти уби.
Убиец си, не го отричай,
уби ме, когато пресъхнаха сълзите ми.
© Юлия Илиева Все права защищены