14 мар. 2015 г., 19:41

Убиец 

  Поэзия » Любовная
719 0 7

УБИЕЦ

 

Тя отиде си със устни нецелувани,
неусетили ласка, а вечно
ласкави думи раздаваше,
за жалост безсрамно нечувани.

Тя отиде си с очи ненаситени,
още млади, невидели чудеса,
в лицето на своя убиец, обаче,
виждащи все красота.

 

Тя отиде си с ръце тъй студени,

протягащи се, търсещи двете

жадувани негови, с които накрая

той жестоко света ù помете.

 

Тя отиде си с празни и тъжни гърди,

сърцето ù беше сломено,

а той наблюдаваше само как тя

се погуби от обич по него.

 

Ралица Костова

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??