23 мая 2009 г., 02:00

Училищно съвремие 

  Поэзия » Юмористическая
901 1 2

Ненова чете Софокъл,

Тошко пита: "Тоз Патрокъл,

любовник на Ахил ли е?",

а пък класът от смях ще мре

 

Данчо на чина си легнал,

Ваньо пък до него седнал.

Неуспехът него дразни,

а пък Данчо сън го блазни.

 

Недко казва: "Аз ще уча

и шестица ще забуча!",

но му идват все петици,

щот` си мисли за девици.

 

Туй са нашите момчета,

общо взето са пердета.

Трудничко се с тях говори,

имат тесни кръгозори.

 

© Александър Валериев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хехе, хитричко и сладко!
    Умееш да усмихваш!
    Браво!
  • Недко казва: "Аз ще уча
    и шестица ще забуча!",
    но му идват все петици,
    щот` си мисли за девици. хахаха разсмя ме! Много интересно!
Предложения
: ??:??