25 мар. 2014 г., 22:24

Учителят 

  Поэзия
330 0 0

УЧИТЕЛЯТ

 

Ограбена душата ме събужда.

С  вятъра смълчава се. Отсъжда.

От този свят заминаха мнозина.

За тях и  Слънцето - заспа.

 

Мислите ми с Времето пътуват.

В незабрава са спомени любовни.

Строг е Съдията на сърцето.

Учителят изпраща ни надежда...

 

Във бурята духът ми се калява.

Пак търси изгледи за свобода.

От Вечността пристига - кръговрата

и хвърля ни житейските води.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??