22 апр. 2010 г., 15:06

Угаснал огън 

  Поэзия » Любовная
509 0 2

Ръцете ти най-сигурното място са за мене.

За съжаление – болезнено познати.

И може би от твърде дълго време

са пътищата ни утъпкани и сляти.

 

Или не ни е времето виновно

и, може би, виновни сме си ние.

И в разни обяснения лъжовни -

че си омръзнахме - отдавна крием.

 

А може да греша и само аз

да чувствам, че я няма тръпката отдавна.

А с вината за края между нас

сама не мога да се натоварвам.

 

Затуй те моля да си идеш сам -

без болка, обвинения, сълзи.

Защото там, където няма плам,

не може вече огън да гори.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Защото там, където няма плам,
    не може вече огън да гори.

    Поздрави.
  • "А с вината за края между нас сама не мога да се натоварвам"-така е,никога не е виновен само единия.Пожелавам ти приключения,които да заличат сивотата на дните
Предложения
: ??:??