Черна роза в нощта...
ухаеща на дива страст...
Не се страхувай...! Докосни ме!
Истинска за теб сега съм само аз!
Огнена и непокорна,
очакваща безумно твоите ръце.
Не се страхувай...! Докосни ме!
Усещам ритъма на твоето сърце...
Не е любов...
Разтапящо телата ни желание.
В огън черен превърни ме!
Изтръгни от мен всеки дъх и
сладостно стенание...
Огнена и непокорна
разливам се в теб...
Крещяща и безумна страст...
Цялата сега съм твоя...!
Цялата в твоя власт!
© Моника Стойчева Все права защищены