9.12.2010 г., 9:14 ч.

Ухаеща на дива страст 

  Поезия » Еротична
1740 0 2

Черна роза в нощта... 

ухаеща на дива страст...

Не се страхувай...! Докосни ме!

Истинска за теб сега съм само аз!

  

Огнена и непокорна, 

очакваща безумно твоите ръце.

Не се страхувай...! Докосни ме!

Усещам ритъма на твоето сърце...

 

Не е любов...

Разтапящо телата ни желание.

В огън черен превърни ме!

Изтръгни от мен всеки дъх и 

сладостно стенание... 


Огнена и непокорна 

разливам се в теб...

Крещяща и безумна страст...

Цялата  сега съм твоя...!

Цялата в твоя власт!

© Моника Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??