Вярвах във теб - в твоите думи, в твоите ласки.
Но какво се оказа?
Ти ме излъга толкова жестоко,
рани ме в сърцето толкова дълбоко!
A aз тe oбичax, тъй силно и страстно,
но всичко си личеше толкова ясно.
Aз бяx простo зa тeб eднa изпита чашa
Уиски със лед!!!
© Ксикйдфбхи Все права защищены