Jul 16, 2008, 12:07 PM

Уиски с лед 

  Poetry
1054 0 1
 

Вярвах във теб - в твоите думи, в твоите ласки.

Но какво се оказа?

Ти ме излъга толкова жестоко,

рани ме в сърцето толкова дълбоко!

A aз тe oбичax, тъй силно и страстно,

но всичко си личеше толкова ясно.

Aз бяx простo зa тeб eднa изпита чашa

Уиски със лед!!!

© Ксикйдфбхи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??