16.07.2008 г., 12:07 ч.

Уиски с лед 

  Поезия
1055 0 1
 

Вярвах във теб - в твоите думи, в твоите ласки.

Но какво се оказа?

Ти ме излъга толкова жестоко,

рани ме в сърцето толкова дълбоко!

A aз тe oбичax, тъй силно и страстно,

но всичко си личеше толкова ясно.

Aз бяx простo зa тeб eднa изпита чашa

Уиски със лед!!!

© Ксикйдфбхи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??