"... мъжът е мъж, когато е на прицел"
Велин Георгиев
Нощта разтваря нежното си цвете,
китари стенат в дрезгав полумрак.
Че малко съм разхвърляна простете,
куражът ми е в "Джентълмена Джак".
Но глътката така и не отпивам -
на чашата оставям ярък щрих
(коси червени по гърба разстилам -
перуката ми - див пожар и стих).
Усещам поглед и отмятам грива.
Пълзят очи по голия ми гръб,
парфюм във шията ми сякаш втрива
мъжът до бара от полиран дъб.
Та, бавно се обръщам и поглеждам.
Изглежда ми от класа баш чешит,
а може би нещата ще се свеждат
до чисто мъжкия му апетит...
... не дава пет пари, че и стотинка -
живота си върти на малък пръст,
тук-там дори по някоя блондинка,
изобщо драма... бурен земетръс :
Мъжът е мъж, когато е на прицел.
Поспри, сърце!... Защо съм тук?... А, да!
Не мога да остана само зрител -
очаква го най-русата... юзда. :))
Жени Иванова,
По задание на No Name :)
© Jasmin Все права защищены