22 февр. 2011 г., 20:08

Улица 

  Поэзия » Любовная
448 0 0

Улица, пълна с хора, тротоари със забързани лица.

Сред тях аз търся твоето, ослушвам се за твоя глас.

Не виждам никого, не чувам нищо.
Улицата е пълна, аз блуждая в нея.
С кого се разминавам ми е безразлично, 
теб да срещна- по улицата ще пея.

Ще пея и сега - пак мога, но песента ми ще е тъжна.
Край няма ли тази улица?
От нея искам да си тръгна,
щом няма от тебе следица.

Улица, пълна само с моята надежда-
няма хора, няма и лица.
Дъх тая - да ме поглежда
зад ъгъла твоя поглед с топлина.

Зад  него няма никого, зад него няма нищо.
Съвсем улицата е пуста - и надеждата си е отишла.

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??