18 июн. 2008 г., 11:56

улицата 

  Поэзия
696 0 7

Гореща си. И моя.

И моя си. И чужда.

Изливаш в стъпките ми писъци,

изгаряш вените ми, дъхава.

Разголени под плискащото слънце,

безброй присъди спят в очите ти,

в очите ти, по-тежки от бесило,

погребах искрената си половина.

Където и да съм, ти пак си същата

и пак е жар във пурпурно нощта ти,

такава те живях - последно изкушение,

такава ще те чакам в следващото "утре".

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??