11 апр. 2009 г., 00:57

Уличната лампа 

  Поэзия » Белые стихи
1005 0 2

Уличната лампа

 

Знаете ли кой познава мойта самота?

Не луната, а уличната лампа...

На луната блясъкът е сивотата,

а лампата блести със топлина.

И точно так е самотата - уж топло е,

а никого не грее през нощта!

© Васи Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??