Уличната лампа
Знаете ли кой познава мойта самота?
Не луната, а уличната лампа...
На луната блясъкът е сивотата,
а лампата блести със топлина.
И точно так е самотата - уж топло е,
а никого не грее през нощта!
© Васи Тодорова All rights reserved.
но когато навява тъга...бягай или пиши стихове...
хубави като този...