26 дек. 2015 г., 20:14

Умира ли любовта 

  Поэзия » Любовная
468 0 2

Умира ли любовта?
Може ли да изчезне в безкрайността от нищото?
Умира ли любовта?!
Тя остава с нас в една улица, в една улична лампа,
остава в цвете, в монотонен пейзаж,
остава на брега на морето, в сините вълни,
остава в тъжен ден, в тъжно лице,
остава в една сълза...

© Есра Ридван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??