Dec 26, 2015, 8:14 PM

Умира ли любовта 

  Poetry » Love
467 0 2

Умира ли любовта?
Може ли да изчезне в безкрайността от нищото?
Умира ли любовта?!
Тя остава с нас в една улица, в една улична лампа,
остава в цвете, в монотонен пейзаж,
остава на брега на морето, в сините вълни,
остава в тъжен ден, в тъжно лице,
остава в една сълза...

© Есра Ридван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??