11 сент. 2016 г., 22:37

Умора 

  Поэзия
345 0 10

Умора тегне във очите.

Сърцето тръпне от тъга...

Душата пита те, защото страда...

Дали живота е игра!?

Така е, игра е...

Но не определена от самите нас!

Игра на сложни пируети,

в които страда само тя.

Питаш ли ме кой... Ами,

любовта.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??