13 июн. 2023 г., 16:48

Уморено 

  Поэзия » Свободный стих
203 2 0

 

 

Уморено изгрявам,
светя по задължение
Досадно и унило
хвърлям малко лъчи
И днес ми е криво
Ще се скрия зад облак
Ще поплача, за да ми мине

 

Светя с години...

Тъжно кълбо
Запалвам, раздавам, изгарям, горя
Със всички и с никого
Самотна стихия...
Аз съм голямата илюзия
за могъщото слънце 

 

 

Един ден няма да ми остане нищо,

един ден няма да изгрея...

© Красимира Масларска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??