22 июн. 2006 г., 09:29

Уморих се 

  Поэзия » Любовная
2107 1 16

Уморих се вече да съм силна.
Искам да съм плаха и ранима,
искам теб до мене да те има -
да се сгуша в тялото ти
от безсилие.

Искам страх от тъмното да имам,
искам да не мога да съм властна,
а да бъда нежна, тиха,
безопасна
и зад раменете ти да се прикривам.

Искам...
Искам, а не мога да съм. Ето ме.
Все ще си остана тази същата,
в чийто пристан ти ще се завръщаш
да се скриеш в края на сърцето ми.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??