7 нояб. 2008 г., 13:38

Урок 

  Поэзия » Любовная
584 0 3
Научих се да бъда силна.
Научих как и да съм слаба.

Научих се да падам.
Научих как да се изправям.

Научих да се радвам.
Научих как да страдам.

Научих се да бъда пряма.
Научих се и да прощавам.

Научих много…

Но не се научих как да те забравя…

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??