19 июл. 2007 г., 10:01

Урок по Любов 

  Поэзия
659 0 5
Страх ме е.
Ще бъда в бялото измерение
и ще искам
да ти кажа,
че те обичам.
Дали ще го направя...
Учителят трябва да е принципен и строг.
Каква ирония...
Единствено Бог дава уроци по Любов!


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??