15 нояб. 2008 г., 00:12

Усещам страх 

  Поэзия » Любовная
518 0 2
 

Усещам страх в сълзите ти,

ти чуваш ли гласа ми?

С последен дъх „Обичам те"

ще чуеш пак в съня си...

Много ще ми липсваш, знаеш ли?

Когато си отида - намери ме...

И след всичките красиви залези

в ръцете свои усети ме...

Искам да ти кажа, че не ме е страх...

Не мога да остана, но ти обещавам,

веднага щом чупливият свят стане на прах,

ще се върна, за да ти оставя

вечен спомен и красива истина...

Ще се върна, за да кажа „ Лека нощ!",

иска ми се да съм тук наистина...

Но в съня ти няма никой тази нощ...

Задържам аз последния си дъх,

с последни сили ще ти кажа колко те обичам,

отивам си, сбогувам се и тук...

... се събуждаш - вече нямаш нищо...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тъжно ми звучи...и страшничко!
    Поздрави!
  • "Не мога да остана, но ти обещавам,

    веднага щом чупливият свят стане на прах,

    ще се върна, за да ти оставя

    вечен спомен и красива истина..."

    Браво, момиче!!!
Предложения
: ??:??