23 мар. 2006 г., 12:32

Усещам те 

  Поэзия
2895 0 4

Усещам те!

Вътре в себе си те усещам.

Обсебил си ме.

Цялата завладял си ме.

Покорил си ме.

С обич облял си ме,

като пороен дъжд залял си ме.

През ключалката на душата ми

да надникнеш опитваш се...

Погледни ме!

Погледни очите ми,

те сами вратата ще ти отворят.

Ти просто ги погледни,

повярвай... и остани...

 

© Рамона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??