Mar 23, 2006, 12:32 PM

Усещам те 

  Poetry
2894 0 4

Усещам те!

Вътре в себе си те усещам.

Обсебил си ме.

Цялата завладял си ме.

Покорил си ме.

С обич облял си ме,

като пороен дъжд залял си ме.

През ключалката на душата ми

да надникнеш опитваш се...

Погледни ме!

Погледни очите ми,

те сами вратата ще ти отворят.

Ти просто ги погледни,

повярвай... и остани...

 

© Рамона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??