13 июн. 2010 г., 21:49

Усещам те... 

  Поэзия
960 0 11
Стича се... (сълза)
но не боли.
И в устните се 
влива.  
Не горчи!  
И няма думи.
Само поглед.
И казано е всичко
със очи. (Дали?)
Клепачите 
затварям (Защо ли?)
и не искам
да забравя
нито миг от теб.
Усещам те, 
живот! (и ми личи)
А... ти?  
   

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??