15 апр. 2014 г., 21:33

Усещане 

  Поэзия » Другая
494 0 1

И дългият ми път към теб ме води

в безкрайността откривам своя цел.

След многото отчаяни безводия,

проливен дъжд излива се над мен!

 

В търпението си откривам подреден

светът, към който цял живот вървя.

Във вярата на чакания ден,

пристига истинската моя свобода!

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??