И дългият ми път към теб ме води
в безкрайността откривам своя цел.
След многото отчаяни безводия,
проливен дъжд излива се над мен!
В търпението си откривам подреден
светът, към който цял живот вървя.
Във вярата на чакания ден,
пристига истинската моя свобода!
© Екатерина Спасова Всички права запазени