26 февр. 2008 г., 15:41

Усещане 

  Поэзия » Другая
674 0 14
 
В дланите на своята копнежност
събирам капки слънчеви мечти,
пречупвам ги през синята безбрежност
на теб, море, окъпано в лъчи.

И се потапям в дълбините сини
на своята непреходна мечта,
намирам го, така чаровно истински
и го обичам повече, безкрай...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??