6 авг. 2009 г., 13:05

Усещане 

  Поэзия » Любовная
705 0 6

Усещаш ли мига на сливане
и шепота на вятъра в кръвта,
и случващите мигове взаимност,
по-нежни и от пеперудени крила.

Усещаш ли как в мен рисувам те,
с изгряла във душата ми дъга
и хиляди светулки как избухват,
разпръснали в очите ни слънца.

Усещаш ли как този миг е чудо,
мечтая те и те докосвам със дъжда,
усещаш ли как любовта е лудост -
най-сладкото усещане в света.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??