Aug 6, 2009, 1:05 PM

Усещане 

  Poetry » Love
692 0 6

Усещаш ли мига на сливане
и шепота на вятъра в кръвта,
и случващите мигове взаимност,
по-нежни и от пеперудени крила.

Усещаш ли как в мен рисувам те,
с изгряла във душата ми дъга
и хиляди светулки как избухват,
разпръснали в очите ни слънца.

Усещаш ли как този миг е чудо,
мечтая те и те докосвам със дъжда,
усещаш ли как любовта е лудост -
най-сладкото усещане в света.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??