26 февр. 2021 г., 11:18

Ускорената пубертетност 

  Поэзия » Эпиграммы, Другая
228 0 0

Напомпвани с антибиотици

са пилетата, които ядеме,

и избиват ни отоци,

и растем на кореми.

 

С ужас вглеждат се близките

на петгодишни момета

как пробиват им ризките

бозките на пубертета.

 

Ако все тъй прогресираме

с тез Е-та и ГМО-та,

скоро ще еволюираме

в раса нова от ... идиоти.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??