26.02.2021 г., 11:18 ч.

Ускорената пубертетност 

  Поезия » Епиграми, Друга
224 0 0

Напомпвани с антибиотици

са пилетата, които ядеме,

и избиват ни отоци,

и растем на кореми.

 

С ужас вглеждат се близките

на петгодишни момета

как пробиват им ризките

бозките на пубертета.

 

Ако все тъй прогресираме

с тез Е-та и ГМО-та,

скоро ще еволюираме

в раса нова от ... идиоти.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??