3 апр. 2024 г., 13:18

Усмихнат ден 

  Поэзия » Для детей
57 1 6

Днес денят ми се усмихна
и отново съм щастлив,
като славейче ще литна
и от радост пиша стих.

Нека който прочете 
като мен да се засмее,
и превърнат във дете
да политне и запее.

14.05.2015.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??